Παρουσιάσεις και εργαστήριο στο πλαίσιο του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Animation στην Ύπαιθρο Όψεις του Κόσμου με θέμα:

Storyboarding for animation με τους Νίκο Σύννο και Μαρίνο Σάββα.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 17:00 19:00 και Σάββατο 21 Ιουλίου10:00 - 13:00  

Στο χωριό Σαλαμιού

 

Παρασκευή 20 Ιουλίου (17:00 19:00)

Μέρος (α): Από το κινηματογραφικό σενάριο μέχρι το animatic– Νίκος Σύννος

Παρουσίαση με θέμα την εικονογράφηση σεναρίου. Πως γίνεται ένα storyboard ταινίας animation, και τι περιλαμβάνει? Στην παρουσίαση αυτή γίνεται αναφορά στα στάδια του προ-παραγωγικού μέρους ταινίας animation με έμφαση στο storyboard και τη σχέση του με τη σκηνοθεσία.

Μέρος β) ΑΥΑ - Μαρίνος Σάββα

Παρουσίαση του storyboard της ταινίας animation AYA από τον δημιουργό της και περιγραφή του τρόπου σχεδιασμού του storyboard, με αναφορές στα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν και στο γενικότερο σχεδιασμό της ταινίας (σχεδιασμός χαρακτήρων, layouts, backgrounds).

Σάββατο 21 Ιουλίου (10:00-13:00) 

Εργαστήριο εικονογράφησης σεναρίου για ταινία animation – Μαρίνος Σάββα, Νίκος Σύννος

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εικονογραφήσουν μικρά σενάρια για ταινίες animation. Το εργαστήριο έχει σαν στόχο να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στην δημιουργία του πολύ σημαντικού αυτού σταδίου της παραγωγής.

Οι παρουσιάσεις και τα εργαστήρια απευθύνονται σε φοιτητές, επαγγελματίες, καλλιτέχνες και άτομα που τους ενδιαφέρει η παραγωγή animation.

Για τα εργαστήρια του Σαββάτου ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ergastiri1